32.Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ

Κατηγορία: Παιδεία Δια Βίου
Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 19:11
Γράφτηκε από τον/την Super User
Εμφανίσεις: 2586

                   

                                                                         Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ

 

flower-110783 640

 

       Οι πανάρχαιοι Πρόγονοί μας Προέλληνες-Έλληνες εναρμονίζονταν τέλεια στην Μουσική των Ουρανίων Σφαιρών -Πλανητών, Ήλιου και άλλων Αστέρων, με την Ιερή Μουσική των Μυστηρίων και συλλειτουργούσαν υπεύθυνα την Ζωή στον Μεγάλο Ναό του Σύμπαντος !!!  Η σημερινή Επιστημονική Έρευνα στην Μουσικολογία και στην Αστροφυσική αποδεικνύει την αξιοθαύμαστη ομοιότητα της Ιερής Μουσικής των πρωτομινωικών γκονγκς με τον ήχο της τροχιάς των πλανητών, όπως τον καταγράφει η ΝΑSΑ !!!   Η Πεμπτοδιαστατική αυτή Παγκόσμια Μουσική ενεργοποιεί τον ανθρώπινο εγκέφαλο στην Αυτογνωσία προς Αυτοπραγμάτωση του Ανθρώπου !!!

 

 

 

     

 

     Oμολογουμένως, η Όλη Δημιουργία διαπεράται από δυο Ρεύματα, το Φως και τον Ήχο, τα οποία μετασχηματίζονται προς άλληλα, αφού το Φως γίνεται Ήχος και ο Ήχος γίνεται Φως, αποδεικνύοντας ότι κατ' ουσίαν είναι οι δυο εκφάνσεις της προθετικής αντανάκλασης της ΑΡΧΙΚΗΣ ΠΗΓΗΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΓΑΘΟΥ, του οποίου η προβολή δημιουργεί τους Κόσμους των Συμπάντων και των όντων πάντων ! Ο Φωτεινός Ήχος ενεργοποιεί την Ύλη στο φαινόμενο της Ζωής !

 

                                         " Στην αρχή το Φως και η ώρα η πρώτη ...

                                            Τότε είπε και γεννήθηκεν η θάλασσα

                                             Και είδα και θαύμασα

                                             Και στη μέση της έσπειρε κόσμους πολλούς κατ' εικόνα

                                             και ομοίωσή μου..."  (Ελύτης)

 

 

 

       Ο ήχος της αρμονικής φωνής των ερωτευμένων δελφινιών καταγράφεται στο επιστημονικό τονοσκόπιο με την μορφή τέλειου άνθους, που αποτελείται από διαδοχικά διευρυνόμενα 5 πεταλα !!!...Εδώ τον λόγο έχουν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι (βλ.Πλούταρχο...), οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο αριθμός 5 είναι  η γενετική δομή της Όλης Δημιουργίας !!!...Τα Δελφίνια εναρμονίζονται απολύτως προς τον ρυθμό της Συμπαντικής Αρμονίας, γι' αυτό οι φωνές τους εκπέμπονται στις αρμονικές συχνότητες και οι κυματώσεις τους παράγουν παναρμόνιες μορφές...που ίσως υλοποιούνται σε υπέροχα άνθη ή σε γαλαξίες ή κάποιο άλλο αρμονικό ον.....

                                                   Η εξεικόνιση της φωνής ερωτευμένου δελφινιού προς το ταίρι του !!!

531909 500789359969640 1332302282 n

 

 Στην Σιγή του Νου ο άνθρωπος ομοιοδονείται με υψηλότερες συχνότητες Ύπαρξης σε όλες τις διασυμπαντικές Διαστάσεις της Όλης ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και βιώνει τον ΘΕΙΟ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ !